mno wow..ja si te vazne, vazne, vazne musim dat do oblibenych..uzasny styl, melodicke, ..nenasilne rymy..vazne uzasne !
20.08.2011 23:26:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
četla jsem jí...už je to delší doba..a pak neměla čas jí komentovat...musím se , ale vrátit..protože Ti musím říct, že tahle báseň je opravdu moc dobrá.....krásně vykreslená..a něžná....tak zase jeden odfajfknutý úkol :)
23.06.2011 15:15:00 | Noc17
Nádherné počtení, pro mě až citlivé a hodně upřímné, což je prostě nade vše. ST!*** není už potřeba cokoliv dodávat.
19.06.2011 14:58:00 | NikitaNikaT.
Líbí se mi, že jsi dal na mě a nechal sis tentokrát záležet i na grafickém uspořádání básničky. Verše máš pěkně oddělené, počty sedí, čárky správně umístěné, paráda, hned to vypadá lépe.
Jen tak dál...
02.06.2011 22:22:00 | Princezna.Smutněnka