Rosa
Anotace: vzpomínka jednoho rána...
Sbírka:
Útržky
voníš mi s ránem průhledná
jak první padlá rosa
když ke mně něžně přichází
postava pouze stínová
nahá
a nestydatě bosa
jak zloděj ve tvém údolí
prozrazen
vším nekončícím časem
vykřiknu tvoji ozvěnu
hledám
a beru si tě za ženu
teď umlčen tvým hlasem
dvě těla věčně zápolí
šeptané ano
před posledním tvým stenem
zapadnou zuby v soukolí
když pohrdnu tvým věnem
voníš mi láskou po bouři
krajino
odkrytá deštěm
vyplač své smutky do polí
naposled,
společně přece můžem
vzpomeň si
já dávno jsem tvým
...mužem
Přečteno 448x
Tipy 33
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Jiří I.Zahradník, jitka.svobodova, pamp_elka, jvacl, Trinity666, Jiparo, Jana M., Maryje..., hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)