Sen
Anotace: ... snění může být vražedné, když jste sami ;)
Potkali sme se někdy,
za hvězdné noci?
***
Sním, sním
s tím mým milým.
Pusa sem, pusa tam,
na rty a na líčko.
Měsíční svit,
přítulné barvy.
Jen malý nepatrný kmit.
Ruka sem, ruka tam,
zpátky a nazpátky,
Objetí jak od skály.
***
Oči otevřené,
na strop hledící.
Kapky deště stíkají
po tvářích.
Dveře se otevírající...
Potkali sme se někdy,
za hvězdné noci?
Přečteno 568x
Tipy 2
Poslední tipující: arcticwolf11, Henry_propper
Komentáře (0)