Co hledám II.
Anotace: Stéblo slámy v kupce jehel. Toto píchá!
Prezentace těla - ta pro mě nikdy nebyla.
K čemu váza malovaná, když v ní chybí květina?
Ze džbánku čirého chtěl bych pít
jemnou duši co nechce city ošidit.
Ať s Tebou či bez Tebe již odlítám,
jako blázen nesmělý jsem zvyklý býti sám...
Nu dobrá, chvíli ještě setrvám,
když už ten lístek pro Tebe mám :)
Komentáře (0)