Snová nevěra
V zasnění a zapomnění
bloudím tichou krajinou.
Ze spánku a poblouznění
věřím, že každý den jezdíš za jinou.
Pozoruji perly, co kanou z nebe,
ačkoliv je krásný letní den.
V mysli nemám nic než tebe.
Je ráno! Byl to jen zlý sen.
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Azure angel
Komentáře (1)
Komentujících (1)