V ružovej..

V ružovej..

Anotace: .. záhrade

Hologram ruže
sadím na Venuši
čas kvitnúť už je
v práci ma preruší

kvapka za kvapkou
há dve es o štyri
záhradníkov - trapkov
viac tu niet, sírny

dážď mi rozpúšťa
pracovný odev
kvapôčky zašuštia
podobné vode

po nahom tele
v ružovej záhrade
reálne ciele
v bláznivom nápade

sledujem z lásky..
preto na Venuši
3D obrázky
mám, aké? netuší
Autor Petbab, 04.06.2011
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Mbonita, labuť, NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žádný obrázek se nevyrovná realitě, po které člověk touží...

04.06.2011 21:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí