Příběh
Anotace: Věříš na příběhy, které mají dobré konce. Byl to jen příběh, nikdy už nepřijde, už jim to nevyjde..
Mám šanci, že zavřeš kapitolu?
Že zahubíš smysl mého bolu?
Dvě postavy z jednoho příběhu,
příběh jenž skrývá cit i něhu.
Že by v příběhu končil sen,
že bych otevřela oči a byl den?
Bojím se, že sny půjdou pryč
a ze života zůstane jen kýč.
Že odejdou a už se nevrátí,
že se mé sny v dálce vytratí.
Stojim na hranici Tvého dechu,
sbírám sedmikrásky pro útěchu.
Tenká čára definuje
můj význam existence,
bojim se jít a mlčet,
bojím se té konkurence.
Zraněné srdce u okraje ticha,
tesklivě pláče a vzdychá.
Dnes už to vím, láska zabíjí.
Lidské srdce na střepy rozbíjí!
Přečteno 406x
Tipy 15
Poslední tipující: BARBYE, Danger, hašlerka, Mbonita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)