všechny Tvé variace čistých vyznání
jsou jako kapky ve větru, když běží
a pak se spojí v nové rozhraní
kde srdečností dá se život přežít...
11.06.2011 16:17:00 | šuměnka
Myslím že je to hezká básen,asi by se mi nic takového nepovedlo napsat!teprve se tu rozkoukávám.Moc hezké dílo.
06.06.2011 20:25:00 | Axazel
Nebe i mořskou hladinu, blesky i vodní hlubinu... Všechno a opojné nic mám s Tebou a nechci víc. Zamilovaná Ester půvabná!
06.06.2011 00:16:00 | Hannazka
Nocuš, jak napsala labuť, ráda se k ní připojím... :o) dobře čtivé a lehce k zamyšlení, znám a vím, jak láska chutná, jaké je milování, ač denně, přesto stále krásné a a jiné...
05.06.2011 20:19:00 | NikitaNikaT.