Jeden den, noc i sen
Anotace: Nepotřebuje komentář :-)
Jeden den, noc i sen
Jeden den, pár slov,
jeden sen, drahý kov.
Já nevím proč,
našel jsi mou tvář,
opět ten jasný kolotoč
a zas ta oslňující zář.
Nejsem si už jistá,
jak odolat zkoušce,
ač má duše stále čistá,
ty strháváš mě v bouřce.
Jedna noc, plna snů,
jediná moc, věčných dnů.
Já chci odpovědi znát,
proč vítr stromy vyvrací,
a ty můžeš jen lehce vát,
přesto se má hlava ztrácí.
Nedokážu přát si víc,
dokud tvůj pohled nepohltím,
dokud nedotknu tvůj líc,
než dále obdivovat, co už vím.
Komentáře (0)