Snít o přílivu
Anotace: Po dlouhé době jsem opět něco napsala
Sbírka:
Variace
Zář planoucí svíce
Ráj na zemi
Vyleštěnost Tvých zrcadel
Nenávidím Tvou dokonalost
Neznáš slitování
a s povzdechem
šustí krajka na tváři
Na masce ještě zachytíš šero pavučin
než mi zas strhneš závoj z očí
abych pochopila
abych zvedla rukavici
a navlékla Ti prsten
Nechoď už po úzkých molech
kde neznáš jediný kámen
Do dna smí pít jen odvaha
s láskou v zádech
dokázat víc
už mi nestačí
chci Tebe
v dlaních
pít z Tvých očí život
a snít
o přílivu
Přečteno 461x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, hatlapatla, Noc17, jvacl, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)