Boli sme raz milovaní
Anotace: Nechtěla jsem tě rozplakat...
Postrádám pochopení...
A o pravdu zájem není.
Přitom, jeden příběh chtěla bych říci světu.
Ale nevím, jak začít první větu.
O jedné lásce chtěla jsem psát.
O dívce, kterou nejeden člověk má rád.
O volbě, protože ve třech navždy nejde žít.
O snaze, správně se k tomu postavit.
A přitom, vše začalo tak nevinně.
Nikdo neměl zdání, že takto se to vyvine.
Spadly do toho obě rázem...
A kdo je teď větší blázen?
Já? Když miluji tebe, i když jsi zadaná...
Ty? Když miluješ mě a pravda je prolhaná...
Ona? Když slepě věří a o pravdě nemá ani zdání...
Blázni jsme všichni - Nás už nic nezachrání...
Osud nás tří máš ve své moci.
Minimálně jedna z nás prohraje - možná již dnes v noci.
Všechny tři nemůžeme být šťastné...
Minimálně jedno ze tří světel zhasne...
Přečteno 440x
Tipy 33
Poslední tipující: ofca, ir.is, Denael, Trinity666, Jiparo, Maryje..., Haniéčka, carodejka, Jiná, James Libustka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)