Není...
Anotace: ...to co bylo.
Sbírka:
Mé já
Šeptám do ticha
slova která nikdo neslyší
proč si vždy ublíži
jen ti co jsou si nejbližší.
Smutné oči mám
v nichž vidím minulo
s bolestí vzpomínám
na světlo, co zhnasnulo.
Šeptám do tmy
otázky, které neslyšíš
kde skončilo spojení v my
proč už na mě nemyslíš?
Smutno v srdci mám
když v hlavě nosím tvoji tvář
všechna světla zhasínám
a věř, neumím být lhář!
Přečteno 469x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Maryje..., Lorraine, Iwetta, E.T.Jane, CULIKATÁ, Elyona
Komentáře (1)
Komentujících (1)