Neštastná
City,pocity....
Proč se srdce uzavírá tam,kde má zustat navzdy otevřené?
Snad pocit viny?
City,pocity,...viny?
Vždyt láska je zdílení dvou duší,tohle milující lasce nesluší.
City,pocity,viny,...
Jak odpověd najít mám?
Hledám a přemitám.
City,pocity,...
Dokonalá láska vyhání strach.
City,pocity,viny,strach,...
Víra...to je ta odpověd.
City,pocity,viny,strach a víra.
Naděje a víra...at mé srdce neumírá.
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, laura3, Elyona
Komentáře (0)