Myslím na tebe, lásko...
pořád se mě ptala,
na co myslím?
ptala se mě
tak stokrát za den
chtěla to slyšet,
strašně moc to potřebovala slyšet
po pravdě?
myslel jsem na ten její barák
s velíkánskou lednici
a jejíma kozama....
,,Myslím na tebe,
lásko!“
věděl jsem,
že nám to nemůže
dlouho vydržet
Přečteno 579x
Tipy 5
Poslední tipující: chicacheca, Metcheque, Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (2)
Komentujících (2)