Projdi tmou
Znáš moje oči
a slyšel jsi můj smích
Potkáváme se jen v noci
když už všichni spí...
Bez hvězd projdi tmou
naber něhu do rukou
Vůni přenes po větru
poznám Tě,já se nespletu...
Pár příběhů čtených z touhy
schováme pod peřinu
Čas bude hodně dlouhý
nepočítej lásku na vteřinu...
jinak se Tě vážně nedočkám!
Přečteno 412x
Tipy 24
Poslední tipující: Mácha, Jiná, Amable seňor Marek, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Doradan, Jiparo, labuť, E.T.Jane, Petbab, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)