Čekám
Anotace: *** samozřejmě fixe ...
Čekám na Tvé zavolání,
čekám na Tvou odpověď.
Noc však svádí k milování,
sladká vášeň jako med.
Zapomenu na ten pocit,
vymažu ho z paměti,
lásku nosím stále v sobě,
nebo mám jít naproti?
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, ZILA78, chicacheca
Komentáře (0)