nedôvera
nedôvera
je horšia ako koniec sveta
neobíde ťa
a zasiahne ťa
a nepustí ťa preč
zúfalé činy
robia zúfalé následky
a darmo je to tak dávno
tu premlčacia doba neexistuje
škriabe,týra,hryzie
bolí to
ako sklo
putovné v žilách
ostali len horké slzy
prelievané každý deň
v skrytosti hviezd
a verného psa
pomôže voda
asi 40 percentná
...
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: mikrojimbo, whiolet, chicacheca, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)