závojem ze snů znáš se pyšnit,
spíš vznáší se než klesá k zemi,
když lehce dosed na ostrobřit
a řez jej protne osvědčený
jen světlo dát může jemnou nit
co láskou strmé břehy stele
a jazyk má přání naostřit
dvojhlas dvoutěl do dvojčepele
***
J.
12.06.2011 18:09:00 | j.c.
A srdce tvoje volá,volá,volá
on honem k tobě přitulí se
a na to není třeba žádná škola
všichni už ví,oni milují se...
(:-)
11.06.2011 18:06:00 | Květka Š.
na někoho jinýho by mi to přišlo dobrý dost, ale ty umíš psát mnooohem líp :)
11.06.2011 15:35:00 | chicacheca
Až temné nebe prosekne
drápky svoje zasekne
za vlečku vichřici zachytí
že láskou hoří vycítí
však do sítí ji nikdy nechytí
bude dál létat krajem
zpívat něžně modrým rájem:))
11.06.2011 15:19:00 | CULIKATÁ