Navěky Tobě
S Tebou svět není
předlohou pro Hlubinu
není plný zkažených, ztuchlých věcí
S Tebou se mění
v sedmé nebe za soumraku
V Tvých vlasech je ukrytá
vůně všech světů
V Tvých očích plápolá
oheň na moři
V Tvém srdci
jsem já, jediná
A proto
proto Tě miluju...
Přečteno 458x
Tipy 10
Poslední tipující: Elyona, Juan Francesco de Faro, Mraveneček, Axazel, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)