Blázen
Anotace: Vyznání vzpomínce
Zahleděn v dáli
myslel jsem na Tebe,
oči Ti plály,
když hvězdy vešly na nebe..
Kouzelná brána
do světa iluzí
snad nezboří se zrána,
s poslední hvězdou nezmizí..
V srdci si uchovám
hřejivý pocit,
že jsem Tě miloval
uprostřed noci..
Že jsem Tě miloval,
vílu poblázněnou,
dlaně si ve Tvých hřál
a procházel tou změnou..
Změnou, že nejsem sám,
že jsi tu také,
že v očích úžas máš
a v ruce Saké..
Dáváš mi ochutnat
plnými doušky
ze sklenice ubývá,
pod očima kroužky..
Kroužky nevyspání,
kdy polštář Tě už vábí,
srdce se však ubrání
a dává prostor mládí..
A teď jsi daleko,
moře píseň zpívá,
tiše se vytrácí
má radost živá..
Duše je drásána
do morku kostí,
už nejsme Ty a já,
každý vítá jiné hosty..
A přece těžké je
odpustit tomu,
kdo vrazil neznaje
srdečního tónu..
Kdo přišel nepozván
s květinou růží
a vzal mi, co jsem znal,
měl hroší kůži..
Posbírám trnů pár,
co spadlo mu na zem,
byli jsme krásný pár,
já zůstal jsem blázen..
Přečteno 348x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik, Tom XVI, Jeněcovevzduchukrásného, Queer, Mraveneček, labuť, drsnosrstej kokršpaněl, hašlerka, Anjesis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)