Vzpomínka
Zůstaň mě hřát
vzpomínko letní
Do vlasů mi polož
ten bílý leknín...
Na víčka vdechni
horkost tvého dechu
slovem probuď touhu
z hlasitého vzdechu...
Dlaně polož kousek níž
jak se chvěji ucítíš
Prolom ledy mezi námi
miluj nocí žhavé lávy...
Zanech stopy na mé kůži
tělo pokryj plátky růží
Přivoň láskou mezi rty
teď mi chybíš..jenom..Ty!
....vzpomínko letní....
Přečteno 424x
Tipy 27
Poslední tipující: Niky88, Jiná, kroužek, Kars, Live to fight, Amable seňor Marek, labuť, Maryje..., Zefi, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)