Láska mezi andělíčky
Píšu, píšu milé básničky,
o lásce mezi andělíčky.
Sladká slůvka pro mne mají,
na píšťalky vyhrávají.
Je to balzám pro mé srdce,
s tajenkou hodnou pro mudrce.
Nenamlouvám si to stále?
Proč mě to tolik k Tobě táhne?!
Blízko Tebe jsem stydlivá,
a i když mě nelíbáš,
přesto jsem mazlivá.
Přečteno 439x
Tipy 9
Poslední tipující: Maryje..., ilona, Live to fight, la loba, strašidýlko-střapatý, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)