Sůla
Anotace: NApište svůj názor
Smůla
Ve svitu lamp
odlesk výloh lesklých.
Pár pohlavků teskných od života.
Několi vyňatých zubů
ze zkažené pusy-
jdou z nám ní hnusy do análů.
Snad hřích
spraví Ti život,
jsem své smůly pilot,
jdu do záhüby.
Proč já,
odraný a chudý,
již nemám zuby,
jsem chudý...
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)