Nebojím se...
Anotace: tomu, kterého mám v srdci i v mysli...
V Tobě vidím
své druhé já
kterým jsem si netroufla být
V Tobě
se hledám
a nacházím, a pokaždé i něco nového
Jen v Tobě
vidím svět barevný
Jen Tobě se nebojím
podívat do očí
Jen s Tebou v myšlenkách
se nebojím usnínat
Jen s Tebou se nebojím probouzet
Jen s Tebou se nebojím
spadnout do Hlubiny
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Baskerwille, Elisha, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)