Maruško, závěr srdce rvoucí, někdy to tak dopadá a člověk... na dno propadá. Ale... se zábleskem naděje, než se srdénko naděje, nové poznání, přítel/kyně podává stéblo.
15.06.2011 20:27:00 | NikitaNikaT.
Chtěl jsem napsat něco veselého, ale pak přišly dva poslední řádky a tak jen: Ach! ST!
14.06.2011 22:25:00 | Zasr. romantik