Voníš, jak permežka
Voníš jak permežka
čerstvého koláče,
je zdoben višněmi
a velkou třešní.
Rudou, jak ústa Tvá
šťavňatě voňavou
rudou jak červánky
v předvečer dnešní.
Voníš mi po mouce
tak jemně namleté
bílé a nevinné
jak ptačí pera.
Jak květy na louce,
jak pole oseté,
voníš mi po mouce
pomleté včera.
Komentáře (2)
Komentujících (2)