Tak to je nářez-zatím nejhezčí obsahem i stylem ze všech,co jsem zatím stihla přečíst.
15.06.2011 12:57:00 | Donne
...mraz mi bezi po zadech
kdyz palit chces...
...na popel?
Snad proto,aby znovu povstala,
jak Fenix,
a v touze se do posledni bunky rozdala,
kdyz menis
ji v lipovy hladky kmen,co Tvymi dlanemi rozpalen...
krasna,ale az desive ;-)
15.06.2011 11:18:00 | Bambulka