úryvková
Příčinami jsme si vzájemně
...dojemně...
chtěla bych býti
v lomu kamenem
v toku našich srdcí
rudým pramenem
----------------------------
Včera jsem se rozpadla
jak domeček z karet
horká příchuť pelyňku
dopadla mi na ret
----------------------------
Štěstí se vzneslo
na padáčku z pampelišky
topím se ve své kapce slzy
V náručí neuneslo
nás oba řítíme se z výšky
ztraceni v dutině
krystalové drůzy
Přečteno 343x
Tipy 28
Poslední tipující: tato22, Elisha, Dota Slunská, Denael, Pevya, Tanzania, Mraveneček, hašlerka, la loba, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)