Odtržen
Anotace: Melancholie s fantazií dokáží stvořit pochybnosti
Sbírka:
De amore et alia
Sžírán pochybnostmi,
se smutkem v srdci.
Srážen okolnostmi,
co duši mi tíží.
Proč ona nedá mi vědět,
proč doma teď musím potichu sedět.
Kdyby mi dala nějaké znamení,
byl by to opravdu důvod k slavení.
Takhle jenom budu tiše sedět,
a netečně k tomu do dálky hledět.
Komentáře (0)