*** CHmelové snění***
Anotace: pochopi jen ten,pro koho je určená)))
Z chmelových korálku
vzpomínky si navleču
jednu malou,pak velkou
do zlatavého moku obleču.
*
Zámeckou aleji se v duchu
budu procházet a v každém
letním nádechu tě lásko
budu nacházet.
Jak kráčeli jsme aleji
a pole mělo barvu lilku,
vzpomínáš-pak držel
jsi mne za ruku- já šťastna byla
i za tu chvilku..
Z chmelových květu,
až nektar zlatavý budu pit
o Tobě lásko má-
já nechám si navždy snít…
Přečteno 563x
Tipy 14
Poslední tipující: Maryje..., ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, tato22, Květka Š., jvacl, Sleepwalker, labuť
Komentáře (8)
Komentujících (6)