Toužebně prosivá.Ale doufám,že tohle není z tvého života.
Takhle by nikdo nikdy neměl škemrat.
19.06.2011 19:14:00 | Marcone
Maruško, věřím, že jedného dne se to splní... jako nám všem ostatním, co po lásce toužili, prvé okamžiky, začátky, a následný vývoj... ST!*** držím palušky.
19.06.2011 19:13:00 | NikitaNikaT.