Anotace: Nechci ublížit ani jedné z nich... kéž bych nikdy nebyl... Kéž bych nikdy nemusel takto volit...
Už nikdy nevyslovuj větu: "kéž bych nikdy nebyl"... To do tvého života nepřináší vůbec nic dobrého
24.06.2011 23:57:00 | Princezna.Smutněnka
tak ty barvy smichej a jdi za ruzovou, uz je to legalni i s tou registraci :)
20.06.2011 12:53:00 | Jen tvůj anděl
Poslední dva řádky úžasné.. Celkově upřímné.. A co si vybrat? To už si musíš zhodnotit sám, což je někdy dost těžké, ale stojí to za to. Mysli však na to, že minulost bude stále minulostí, ať už byla jakkoli krásná, ale budoucnost se stane přítomností, dalším nepopsaným listem. :)
17.06.2011 21:13:00 | Sýkorka07
Ty potřebuješ pár výchovnýh facek aby jsi se už uklidnil! Jdi za světlem dopředu a neotáčej se za tím kdo ti tolik ubližoval!
17.06.2011 20:58:00 | whiolet