Tajná láska
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=azUdE-L2xXI
Prchavé ráno
s vůní dne
Konečky prstů
dotkni se mě...
Rozprostři vláhu
s kapkou rosy
ochutnej ze rtů
moje prosím...
Zůstaň myšlenkou
mých tajných přání
Rytířem na koni
ve starých bájí...
Ozvěnou ve skalách
vzácným jevem
Tím koho jsem neznala
celým jménem...
Tajnou láskou....
Přečteno 500x
Tipy 26
Poslední tipující: Impardonnable, Niky88, hatlapatla, Jiná, Linzerka, labuť, CULIKATÁ, Amable seňor Marek, Tamara, Marcone, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)