Já ti nevím proč, Misantrope, ale zase jsi mě rozesmál! Ty si v tom vždycky tak krásně čvachtáš, viď...Napsáno dynamicky, výstižně a hezky...
11.07.2011 19:29:00 | Iva Borecká
Moc krásně si vystihl tuhle dobu s neláskou, falší a opovržením některých lidí ale věřím že jsou i dobří lidé, je jich sice méně, ale těch si velmi cením.
22.06.2011 12:23:00 | carodejka
A taky jestli si nezaděláváš na rakovinu...já vím o tomhle se nežertuje ale já miluju černej humor a vím že to pochopíš:-)
20.06.2011 20:03:00 | la loba
Pro mě dobře zpracované.. ne láska z lásky může se stát, přesně mi to ně kohosi sedne... je to smutné, ale je to tak...
19.06.2011 10:13:00 | NikitaNikaT.
Někdo v sobě nelásku má a přeci se za slova lásky schovává. Kohosi mi to připomnělo a dotyčného je mi líto.
18.06.2011 21:01:00 | Tamara