Jsem jaká jsem
Vím i nevím,
znám rub i líc,
sním i bdím,
růžové brýle nasadím,
za čiré je rychle vyměním.
Věřím i nevěřím,
sliby plním i neplním,
hledám i nehledám,
lásku ztrácím i nalézám,
slzy roním, smíchem se zalykám.
Do větru šeptám,
v bouři křičím,
láskou hořím,
chladem se ničím,
mluvím potichu a někdy hlas zvýším.
V jednom se však stálá,
že miluji Tě a kousek po kousku se Ti dávám.
Přečteno 465x
Tipy 30
Poslední tipující: ilona, casla, EM EM, H.I.L., la loba, šuměnka, Holis, Mbonita, ECHO PARAZIT, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)