Anotace: Nápadité vyznání lásky k mé maličkosti, jednoho MvDr...nezabili by jste ho?
fakt divnej, neohrabanej přístup...zleva jeho žena, zprava skříň a uprostřed se dělá on myšlenkama na tebe :-))))
Inu chlapi...jsme mnohdy jako tank v porcelánu....:-)))
20.07.2011 18:36:00 | Houda
Já bych ho na tvém místě asi zabil. Čím hmatal, že mu stačila skříň? :o))
19.06.2011 22:16:00 | Zasr. romantik
Kéž sny se v okamžení promění
a láska stane se ti vonným kořením
ve snech postavme si most
aby bylo lásky stále dost
19.06.2011 20:52:00 | carodejka