Jak moc miluji snít
Usínám se dnem končícím,
vzpomínám na svou lásku.
Náhle v podvědomí chodívám,
pomalu se dostávám do snu.
v tu chvíli ona vedle mne leží,
s klidnou a odevzdanou náladou,
já se jen držím s velmi velkou námahou.
Pohled na ni mě čím dál tím víc nutí,
hned bych ji pomiloval s velkou chutí.
Ale já jen sním
a nevím,
že to vše je jenom sen
a pak na ni musím myslet celý ten dlouhý den.
A pak zas se jen těším až nevědomky spadnu do říše snů
a budu se moct konečně dotknout jejich rtů.
Komentáře (2)
Komentujících (2)