Lacus Aestatis..
Zapichnutý tŕň
uprostred srdca
slzami prihrň
hneď zahorúca
liečivý zábal
z Lacus Aestatis
s prachom naškriabal
unus ex tantis
ktorí na Mesiac
zo Zeme hľadia
lež láska chce viac
mňa neodradia
sny v holomraze
kým k sfére Luny
dorazím, skaze
čelím, prítulný
k telesám nebies
dostanem od nich
čo chcem, sám kráľ dnes
sŕdc láskou chorých
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š., PIPSQUEAK, Donne, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (0)