Přicházíš
Anotace: Láska je v zimě, v létě stále stejná. Jen se mění lidé.
Kytara zní večerním nokturnem,
a oheň hoří hvězdami.
Sedíme kolem ohně, píseň vyzpívává les,
řeka pod kopcem,
a tvé srdce, se chvěje k půlnoci.
Ticho se narodilo krajem, jen vítr cuchá ti vlasy, a honí se v rákosí.
Kytara dostrunila,
dvě dlaně se setkaly, jako most času.
Je hodina mezi nocí a ránem,
dvě těla prolnuly, čas se zastavil,
narodil se nový vesmír,
vesmír dvou.
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)