V dešti slza
Anotace: tíseň z pocitu lásky
V dešti slza
V dešti slza se ztrácí
To zlý pocit se vrací
Že mi zase zmizíš
Že nevím, co cítíš
Co cítíš a ke komu
Že zbudou mi oči
Oči pro usedavý pláč
Kterým zaliji zem
Na kolenou-tady sem
Tělo bez duše
Duše bez těla
Bez strážného anděla
A ty zatím v náručí
Ležet budeš jinému
Jen ne mě samému
A moji snové
Jak domeček z karet
Vezmou za své
Stejně jako hrdost
Pýcha
Ego
Půjdu skládat lego
A básně nechám ladem
Lidem,
Co talent mají skladem
Jen jedno nepustím
Tebe ze srdce
Kde budeš na věky
Tak zkus se smilovat
Vždy tě budu milovat
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: hubape, Vittoria, Donne
Komentáře (2)
Komentujících (2)