Stesk
Anotace: co je to stesk???
Spolu s bouřkovými mraky přišel i blesk,
tak jako s city přichází stesk.
Stýská se člověku, když večer sám usíná,
smutní i ráno, když sám, nový den začíná.
Stesk je však jen zkrocená touha,
kdo tvrdí, že ne, opravdu se rouhá.
Hned jak se touha dostane z klece,
stesk se odplaví, podobný řece.
Náhle tu zůstává jen láska divoká,
i na tu pozor, udělá z Vás otroka.
A Vy jste zase v kleci....
Přečteno 456x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, tato22, Skalsky Pavel, nejsembásník, CULIKATÁ, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)