ať si všichni myslí i říkají co chtějí
oni můj život nepijí a ani nejí...
26.06.2011 21:16:00 | šuměnka
...určitě souhlasím
se vším v té básni napsaném
a moc rád se takovému krásnému dílku oddávám
je to moc fajn být na všechno dva, na všechny radosti i smutky
na všechny starosti, prohry, i vítězství a na dobré skutky
jsi má duha co nemá konce, a po celý zbytek života bude mě vést
krásnými barvami záříš, když mě svádíš, i hladíš
do oči mi hledíš, hypnoticky jako vždycky
na nich ti vidím, že tvá láska ke mě nezná mezí
moje k tobě taky ne, a nikdo neví kam až sahá
souznění dvou lidských srdcí
21.06.2011 18:35:00 | JohnyD.
Tak to je dobře, ve dvou se to lépe táhne, zvlášť, když jedno srdce po druhém prahne a naopak:)).
21.06.2011 18:01:00 | CULIKATÁ
Tak to je dobře, ve dvou se to lépe táhne, zvlášť, když jedno srdce po druhém prahne a naopak:)).
21.06.2011 18:01:00 | CULIKATÁ