Vyrovnanost
Anotace: takhle to je a bude
Děkuji ti že mě trápíš,
mé sny mi ale nevyvrátíš,
děkuji že jsem poznala bolest,
že naléčil si mi hořkou lest,
takže tobě patří mé díky,
teď pukej si dál klidně smíchy,
poznala jsem že láska nezná mezí,
a co všechno v tom vlastně vězí.
Komentáře (0)