Procitnutí
Anotace: pouhý tok myšlenek, ani vlastně nevím, co to je...
Těžký zápach strachu linoucí se všude kolem
Agónie, paranoia, čiré zoufalství
..pouhá bezvýznamnost bytí
Strach zakořeněný v kostech nedává spát
Ty a já, zlomeni našimi slabostmi
Tak nedokonalí, pošetilí…..
Minulost, současnost, budoucnost, nenávratno…
Ztraceno, zapomenuto, avšak neprominuto
Bolavé, hořkosladké procitnutí…
Komentáře (0)