Co pro mě jsi...
Anotace: .................
Jsi list co tvořím stromum jejich tvář
pro mě však i neodolatelný lhář
jsi slunce co naobloze září
pro mě někdo kdo plány mi maří
Jsi poupě nádherné květiny
pro mě někdo uplně bez chyby
jsi voda co uhasí mou žízen
Jsi někdo,komu dávám najevo svou přízen
Jsi měsíc co ve tmě mi ukazuje cestu
někdo,kdo mě snad jednou chce za nevěstu
jsi ten,kterého nenávidím i miluji
ten se kterým si marně společnou budoucnost maluji
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: Ziky
Komentáře (1)
Komentujících (1)