Tobě
Barevná duha ptákům peří sčísla,
jsi pro mě droga v dotekové podobě,
bez citů strádám, jsem závislá,
znáš moje loga, ochrana je na tobě….
S jistotou chodíš po mých prašných cestách,
i za tmy kráčíš k vysněnému cíli,
voníš jak tráva, posekaná, čerstvá,
tóny v tvém hlasu něžně zazvonily…
Máš v dlaních moji duši, celé srdce,
chraň jejich křehkost, je to vzácný dar,
léty se jejich význam zvýší prudce,
doceníš jej, až jednou budeš stár…
Přečteno 632x
Tipy 48
Poslední tipující: Maryje..., jita.1965, poustevník Jirka, ilona, Zasr. romantik, ni.va, nicoletta, labuť, Niky88, jvacl, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)