Jedno slovo
To slovo, kdo vnímá jeho sílu?
V těch všech větách a slov víru.
Ty ne,
tvrdíš, že ano.
Nevěřím.
Tak rychle pryč,
utíkáš ode mě ke dveřím.
Po celou dobu byly zavřené,
než zjistila jsi u kliky,
za láskou a štěstím ukryty,
že nebyly zamčené.
To slovo, kdo cítí jeho sílu?
Já, vždyť přicházím o svou vílu.
Slyšíš?
To zvoní nám zvonec..
a...
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Jeněcovevzduchukrásného, Robin Marnolli, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)