Bez tebe umírám..
Anotace: Je to takove 2v1 (holý pokus o nesmysl možná)
Chtěli jsem víc, a víc, / TEBE nejvíc/
a zbyla nám jen náruč slunečnic.../a tvoje vůně v bytě/
Nad námi hvězdná obloha,/ a naděje v kouscích mlhy/
a na starý skříni jedna poloha.../ ta bez touhy/
Signály, co ztrácí se, /jako tvoje oči/
a motlitby, co vrací se../s každým mým nádechem/
Pro lásku věčnou, /chtěl jsem žít/
zbytečně strávil jsem roky se slečnou..../a věřil jsem/
Zavřel jsem oči, /a po nocích plakal/
po padesátý v tomto měsíci..../ opíjel se/
Země ta se pořád točí,/a ty se směješ/
a zbylo jen srdce hořící..../mým citům/
Neotáčíš se na žádné strany,/ a já nevěřil jsem/
a naše láska má ty svoje hrany..../ a ty tvoje lži/
Chtěl bych jen zapomnění,/vhání mě to až na samé dno/
v duši uvolnění..../a sám bez tebe umírám lásko/
Přečteno 471x
Tipy 30
Poslední tipující: ilona, Psavec, ŠEDIVÁ MYŠ, NikitaNikaT., Rhiana E. Nebresk, hašlerka, Jiná, CULIKATÁ, chicacheca, Jajas, ...
Komentáře (12)
Komentujících (10)