Stačí jen pohled
Stačí jen pohled tvůj
a dech se mi úží
vůně tvých vlasů
mi hlavu zamotá
někdy jsi broučku můj
jak keř planých růží
naláká, ublíží a jen se chichotá
I když jsi pichlavý
jak ten keř růží
stačí jen objetí
a zas dech se úží
a já si neumím
představit bez tebe
jak bez map, kormidla
dostat se do nebe
A jen ta růžička
Na cestu voní
i když jen s obavou
kráčím teď po ní
slunečným dnem
modravou dálavou
za naším snem
Za něžným objetím
Za láskou tvou
Která snad navždycky
Bude jen mou
Ať osud nezlomí
Srdce mé vroucí
A já pak tvá budu
Dokud tma tmoucí
Nezastře oči mé navždy
Přečteno 526x
Tipy 8
Poslední tipující: khantengri, ilona, tato22, Mraveneček, ilaila, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)