Anotace: Všem těm, kterým zmizela láska... budoucnost... sny... v jednom jediném okamžiku a stejně jako já... nevíte proč...
Láska přichází a zasejkc odchází... někdy z příčiny, ondy bez ní... všecko je ale v nás lidech... bolest se snoubí se slzami, srdce zmateně lapá po citech, v hlavě otazníky... nechej temu čas... Aj mě se totok jednou stalo, do dnes nevím proč... je to už desítku let...
25.06.2011 20:25:00 | NikitaNikaT.
to je právě ono... já nevím proč.. a neví to nikdo.. protože o tom s nikým nechce mluvit...
24.06.2011 13:55:00 | excited
Záleží na tom kam a proč odešel...,vím, hodně duše bolí, ale čas ji vyléčí.
24.06.2011 13:38:00 | CULIKATÁ